Huviloiden varausehdot

Huvilavarauksen tekemällä sitoudut näihin ehtoihin.  Hintoihin sisältyy arvonlisävero. Pidätämme oikeuden tätä hinnastoa koskeviin muutoksiin. 

Maksaminen ja varausoikeus

Ennakkomaksu (50%) tulee maksaa eräpäivään mennessä, varauksen voi kuitenkin perua ilman kuluja ennen ennakkomaksun eräpäivää.

Loppusuoritus on maksettava 4 viikkoa ennen majoituksen alkua. Viime hetken varauksista (majoituksen alkuun vähemmän kuin 4 viikkoa) peritään kaikki maksut välittömästi. Viime hetken varauksesta tulee sitova varauksen tekohetkellä.

Majoitusvaraajan tulee olla täysi-ikäinen.

Lemmikkieläimet

Yhteen rantahuviloista (B-huvila) on lemmikkieläinten tuonti sallittua. Lemmikkieläimistä on ilmoitettava varauksen yhteydessä ja niistä veloitetaan erillinen siivouslisämaksu 50 euroa.

Huolehdithan siisteydestä

Pyydämme huomioimaan, että veloitamme asiakasta kohtuuttoman sotkuisesta huvilasta, rikkoutuneista tai kadonneista varusteista tai muista ylimääräisiä kustannuksia aiheuttaneista seikoista.

Jos joudut perumaan varauksen

Teethän peruutuksen aina kirjallisesti Satulinnalle. Laskun maksamatta jättäminen ei tarkoita varauksen peruuttamista.

  • Mikäli peruutus tehdään vähintään 4 viikkoa ennen majoituksen alkua, palautetaan ennakkomaksu vähennettynä peruutuskuluilla 50 €
  • Peruutuksen tapahtuessa alle 4 viikkoa ennen majoituksen alkua, pidätetään siihen mennessä tehdyt maksut.
  • Mikäli peruutus tapahtuu varaajan tai hänen läheisensä vakavan sairaus- tai kuolemantapauksen johdosta ennen majoituksen alkua, palautetaan majoitusvuokra vähennettynä 50 euron peruutuskuluilla. Tällöin on toimitettava lääkärintodistus.
  • Varauksen voi perua ilman kuluja ennen ennakkomaksun eräpäivää.

Satulinnan oikeus perua majoitusvaraus:

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure), voi Satulinna Resort Oy perua asiakkaan tekemän majoitusvarauksen. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada maksamansa maksut kokonaisuudessaan takaisin. Satulinna pyrkii myötävaikuttamaan vastaavan majoituksen saamiseen muista kohteista. Satulinna pidättää oikeuden hintojensa muutoksiin