Saunat ja aktiviteetit

Satulinnan Rantasauna

Suomen kuuluisin rantasauna sinetöi vierailunne ainutlaatuisuuden. Naiset ja miehet saunovat omissa tiloissaan, mutta yhteistä iltaa vietetään TV:stä tutuissa puitteissa. Tilatkaa illallisenne rantasaunalle ja pulahtakaa välillä paljuun tai puhtaaseen Puulaveteen. Teettehän savusaunavarauksen muun Satulinna-varauksenne yhteydessä. Rantasauna alkaen 350 €/ryhmä. Tämä kannattaa kokea!

rantasauna2

Satulinnan Savusauna

Voiko perinteisempään ja rentouttavampaan tapaan viettää hyvän kokouspäivän iltaa? Jo savusaunan tuoksu saa vieraamme muistelemaan lapsuuttaan tai aiempia savusaunakokemuksiaan. Pulahdus raikkaaseen Puulaveteen kruunaa savusaunakokemuksen. Teettehän savusaunavarauksen muun Satulinna-varauksenne yhteydessä. Savusauna 250 €/ryhmä. Savusauna ei jätä ketään kylmäksi!

savusauna

Golf

30 min ajomatkan päässä löydät sekä Mikkeli Golfin että Annilan Golf -keskuksen.

Omatoimipihapelit- ja aktiviteetit

Frisbeegolf: Helppo laji aloittelijoillekin ja hauska tapa rakentaa tiimihenkeä. Satulinnassa on kolme liikuteltavaa frisbeegolfin maalia, jotka voitte asetella porukan taitotason mukaan Satulinnan alueelle. Vaikka palvelu on majoitusasiakkaillemme maksuton, niin päällekkäisyyksien välttämiseksi pyydämme teitä varaamaan oman frisbeegolf-vuoronne hyvissä ajoin.

frisbeegolf

SUP-lautailu: Satulinnan rantamaisema on aivan upea ja mikä olisikaan hauskempi tapa tutustua järveen, kuin SUP-lautailu. Satulinnassa on vuokrattavissa SUP-lautoja ja meloja, tämänkin aktiviteetin ympärille saa rakennettua hauskoja illanviettotapoja.  SUP-laudan voit vuokrata hintaan 15€/3h. Päällekkäisyyksien välttämiseksi pyydämme teitä varaamaan oman SUP-lautanne hyvissä ajoin.

Rantalentis: Jakakaa porukkanne kahteen tai useampaan joukkueeseen ja pistäkää rantalentisturnaus pystyyn.

Satulinnan ohjatut aktiviteetit

Kanoottiretket Urmaslahdella 10-50 Henkilöä. Ohjelman kesto 2-3h. Ei vaadi aiempaa kokemusta melonnasta.

Pihapelit 10-100 henkilölle. Kesto 2-3h. Mm. puhallusputki tarkkuustikka, lakanapallo, maastogolf,

Lumikenkäretket tai jääcurling talvisaikaan.

Hinnat alkaen 400 €/ ryhmä. Ohjatut aktiviteetit edellyttävät min. 10 osallistujaa.