Saunat ja aktiviteetit

Satulinnan Rantasauna

Suomen kuuluisin rantasauna sinetöi vierailunne ainutlaatuisuuden. Naiset ja miehet saunovat omissa tiloissaan, mutta yhteistä iltaa vietetään TV:stä tutuissa puitteissa. Tilatkaa illallisenne rantasaunalle ja pulahtakaa välillä paljuun tai puhtaaseen Puulaveteen. Teettehän savusaunavarauksen muun Satulinna-varauksenne yhteydessä. Veloitamme saunasta erikseen, pyydä tarjous!

Saunahoidot:

Kysy lisää info@satulinna.fi

Satulinnan Savusauna

Voiko perinteisempään ja rentouttavampaan tapaan viettää hyvän kokouspäivän iltaa? Jo savusaunan tuoksu saa vieraamme muistelemaan lapsuuttaan tai aiempia savusaunakokemuksiaan. Pulahdus raikkaaseen Puulaveteen kruunaa savusaunakokemuksen. Teettehän savusaunavarauksen muun Satulinna-varauksenne yhteydessä. Pyydä tarjous savusaunasta. Savusauna ei jätä ketään kylmäksi!

Golf

30 min ajomatkan päässä löydät sekä Mikkeli Golfin että Annilan Golf -keskuksen.

http://annilangolfkeskus.fi/

Liikuntapalvelut

Satulinnalla ei ole omaa kuntosalia, mutta hotellin asiakkaiden käytössä on Hirvensalmen kylällä sijaitseva kuntosali veloituksetta. Lisäksi Hirvensalmelta löytyy muita liikuntapalveluita, kuten hyvä frisbeecolf-rata sekä urheilu-, ja tenniskenttä.

Liikuntapalvelut

Jooga- ja meditaatio

http://www.unelmaelama.fi/

Karting

https://www.haukarting.fi/

Kalamatkat

http://uistelumatkat.com/

 

 Omatoimipihapelit- ja aktiviteetit

Frisbeegolf:

Helppo laji aloittelijoillekin ja hauska tapa rakentaa tiimihenkeä. Satulinnassa on kolme liikuteltavaa frisbeegolfin maalia, jotka voitte asetella porukan taitotason mukaan Satulinnan alueelle.  Palvelu on majoitusasiakkaillemme maksuton.

SUP-lautailu:

Satulinnan rantamaisema on aivan upea ja mikä olisikaan hauskempi tapa tutustua järveen, kuin SUP-lautailu. Satulinnassa on vuokrattavissa SUP-lautoja ja meloja, tämänkin aktiviteetin ympärille saa rakennettua hauskoja illanviettotapoja.  SUP-laudan voit vuokrata hintaan 15€/3h. Päällekkäisyyksien välttämiseksi pyydämme teitä varaamaan oman SUP-lautanne hyvissä ajoin.

Muut ulkopelit:

Hotellilla voi pelata mm. petankia, mölkkyä ja krokkettia.

Rantalentis:

Jakakaa porukkanne kahteen tai useampaan joukkueeseen ja pistäkää rantalentisturnaus pystyyn.

Ulkoilu:

Satulinnan läheisyydestä löytyy useita hyviä laavuja, joissa voi paistaa vaikka makkaraa. Satulinnan kupeesta pääse viehättävälle luontopolulle ja talvisaikaan  Hirvensalmelta löytyy loistavat hiihtoladut.

Pyöräily:

Hotellin asiakkaille polkupyörät käytössä veloituksetta.

Satulinnan ohjatut aktiviteetit

Puularisteily Tilauksesta vähintään 12 henkilön ryhmälle järjestettävä risteily Puulavedellä kysy: info@satulinna.fi

Kanoottiretket Urmaslahdella 10-50 Henkilöä. Ohjelman kesto 2-3h. Ei vaadi aiempaa kokemusta melonnasta.

Pihapelit 10-100 henkilölle. Kesto 2-3h. Mm. puhallusputki tarkkuustikka, lakanapallo, maastogolf,

Lumikenkäretket tai jääcurling talvisaikaan.

Hinnat alkaen 400 €/ ryhmä. Ohjatut aktiviteetit edellyttävät min. 10 osallistujaa.

Taide

Satulinnassa on myös esillä Lauri Nykoppin tilataide näyttely “Koivupuistossa”, Lyyli Helena Rantasilan akvarellimaalaus näyttely ja Isa Suojarinteen akvarellinäyttely “Kukkivia lintuja”.